Bel ons direct!

Efficiëntie en besparingen

Onze managed maintenance services zijn ontworpen zodat u meer uit uw initiële investering kunt halen. Enerzijds door u en uw personeel werk uit handen te nemen, anderzijds door kritisch te zijn op de kosten voor onderhoud. Dit doen wij onder andere door het continue streven naar kostenreductie, onderhoud optimaal in de plannen en korte responsetijden te hanteren.

Door onze schaalgrootte, marktinzicht en technische kennis te combineren kan Mediservice de “total-cost-of-ownership” van uw assets laag houden. Uitbesteding van uw installaties en medische apparatuur naar de Managed Maintenance Service omgeving van Mediservice kan u al snel een besparing opleveren.Untitled-2

Door periodiek, geprotocolleerd, onderhoud te verrichten aan uw assets, voldoet u niet alleen aan de eisen die inspecterende instanties aan u stellen, maar optimaliseert u ook de uptime van uw assets. De ervaring die onze hoogopgeleide service engineers hebben opgedaan binnen een ons portfolio aan medische apparatuur, hebben geleid tot een indrukwekkend aantal (basis) onderhoudsprotocollen die als doel hebben de levensduur van uw assets te verlengen.