Bel ons direct!

Missie

Mediservice staat synoniem voor toonaangevende, fabrikant onafhankelijke en professionele managed maintenance service. Dit doen wij met ons gepassioneerde team om de gezondheidszorg te ‘ontzorgen.’ Waarom? Die vraag is voor ons gemakkelijk te beantwoorden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onderhoud beter én soepeler voor u te realiseren is.

Onze onderscheidende aanpak en expertise kenmerkt zich door strategische diensten voor uw medische apparatuur en technische installaties. Deze diensten, die significante klinische en financiële voordelen opleveren, levert Mediservice voor alle instanties binnen de gezondheidssector. Om onze goede service te kunnen garanderen en om ons te ontwikkelen werken wij nauw samen met onze klanten. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij niet alleen efficiënter zijn, wij zijn daardoor ook erg betrouwbaar.

Wij begrijpen dat u als zorgverlener vooral bezig wilt zijn met uw klanten, personele bezetting en winstgevendheid van uw organisatie. Dankzij Mediservice hoeft u slechts één nummer te bellen er zeker van te zijn dat uw medische apparatuur en installaties goed zullen functioneren. Dit betekent dat uw klinisch personeel zich kan focussen op de patiëntenzorg. Aspecten zoals het plannen van onderhoud en zoeken naar de juiste leverancier, daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken!