Bel ons direct!

Structuur en kwaliteit

Het waarborgen van de veiligheid van de apparatuur en installaties is onze eerste prioriteit. Mede gestuurd door het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie is het traject vanaf de aanschaf, installatie, onderhoud, en tot het einde van levensduur, onze zorg.

 

Om te kunnen voldoen aan dit convenant is Mediservice, als één van de weinige managed maintenance service bedrijven, ISO 13485-gecertificeerd. Dit betreft een certificering met betrekking tot kwaliteitsmanagement, speciaal voor bedrijven die actief zijn op gebied van ontwerp, productie en onderhouden van medische hulpmiddelen. Het onderhoud aan de medische hulpmiddelen wordt uitgevoerd door medische engineers die minimaal beschikken over een opleiding medische techniek A, aangevuld met certificeringen van de fabrikant. Aan de hand van een risicoclassificatie van een medisch hulpmiddel wordt bepaald of een certificering van de fabrikant iets toevoegt aan de bevoegd- en bekwaamheid van onze medische engineers.

Onderhoud en storingen worden middels protocollen en processchema’s vastgelegd in ons assetmanagement systeem. Alleen op deze manier kan Mediservice de gehele levenscyclus van uw assets volgen en de data rapporteren.