+31 (0)36 200 2124 info@mediservice.nl
MediService

Over ons

Mediservice

Correctief en preventief onderhoud van medische apparatuur en technische installaties

Wij bieden u de mogelijkheid om met één telefoontje de functionaliteit van uw medische apparatuur en installaties te garanderen. Zo kunt u de focus leggen op wat er écht toe doet: de zorg voor uw patiënten. De onderscheidende aanpak van Mediservice op het gebied van correctief en preventief onderhoud van medische apparatuur en technische installaties zorgt voor veel voordelen. Niet alleen op financieel gebied wordt het verschil gemaakt, ook de optimalisatie van het klinische proces is al jaren één van de sterke kanten van Mediservice.

Missie

De missie van Mediservice is de gezondheidssector volledig te ontzorgen op gebied van milieu en techniek door met een gepassioneerd team toonaangevende, fabrikant onafhankelijke service te verlenen op gebied van onderhoud & beheer, reparaties, keuringen en validatie.

 

Visie

De visie van Mediservice is om zich in de komende 3 jaar verder te positioneren in het werkveld van managed. maintenance services voor alle techniek, keuringen en validatie die invloed hebben op het klinisch proces van zowel de private als publieke gezondheidssector.

Expertises

Onafhankelijke toetsing

Ons team beschikt over jarenlange ervaring en denkt mee over de luchtbehandelingsinstallatie, het logistieke proces, bouwkundige aspecten en de inrichting (medische inrichting, laboratorium inrichting, cleanroom inrichting). Daarnaast is onze specialiteit het onderhoud, service en validatei van klinische ruimtes, medische apparatuur en (lucht)technische installaties.

Ons zelfstandig gecertificeerd validatie-team verzorgt de validatie/ kwalificatiemetingen van o.a.;

Richtlijn Federatie van Medisch Specialisten: Luchtbehandeling in operatiekamers en behandelkamers.

Standpunt Nederlandse Orthopaedische Vereniging: Verenigingsstandpunt NOV betreffende de eisen voor een klasse 1+ operatiekamer.

WIP-richtlijn: Wetenschappelijke verenigingen op het gebied van infectiepreventie en ziekenhuishygiëne en addendum april 2016.

ISSO-publicatie 31: Meetpunten en meetmethoden voor klimaatinstallaties.

NEN-EN-ISO 14644 normeringen.

VCCN richtlijn 7 : Methode voor testen en classificeren van OK's en opdekruimten in rust.

VCCN richtlijn 8 : Monitoring van OK’ s in gebruik.

VCCN richtlijn 10 : Luchtdoorlatendheid

Microbiologische metingen conform SIS TS 39:2015.

Mediservice

N

Onafhankelijkheid

Wij leveren wat u als zorgverlener nodig heeft, binnen de wet- en regelgeving, in plaats van te bieden wat fabrikanten willen verkopen. Deze flexibiliteit betekent dat wij alle assets voor u managen, onderhouden en repareren. Verbruiksmaterialen en onderdelen, gerelateerd aan de medische apparatuur en installaties,
worden door Mediservice ingekocht.

N

Value-added partnership

Een samenwerking gericht op het behalen van klinisch, operationeel en financieel voordeel, zonder voorkeur voor een bepaalde fabrikant of dienstverlener. Wij streven ernaar om één te worden met uw organisatie alsof u uw eigen serviceorganisatie ‘in huis’ heeft.

N

Structuur en kwaliteit

Wij waarborgen de veiligheid van uw apparatuur en installaties vanaf
de aanschaf en installatie tot het onderhoud en de levensduur van uw medische apparatuur, in overeenstemming met het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie. Onze medische engineers beschikken minimaal over een opleiding medische techniek A, aangevuld met certificeringen van de fabrikant.

N

Efficiëntie

Onze services zijn ontworpen om meer uit uw investering te halen en kosten te reduceren door optimalisatie van onderhoud en korte responstijden.

N

Single point-of-contact

Met één telefoontje kunt u al uw vragen en zorgen over al uw medische apparatuur en installaties aan ons toevertrouwen en hoeft u niet te zoeken naar de leverancier van de betreffende apparatuur.

Cases

Vertrouwd door vooruitstrevende organisaties

Valideren medische apparatuur

FlexClinics

FlexClinics besteedt onderhoud, controle, reparatie en validaties van medische apparatuur en installaties uit bij Mediservice

Alexander Monro

Geen eigen technische dienst, dus was de kliniek op zoek naar een betrouwbare partner.

Oog op Zuid

Mediservice ondersteunt Oog op Zuid bij alle mogelijke klinische processen in de breedste zin van het woord.